Szűrés

A(z) hozzáférési pont kulcsszót tartalmazó cikkek

A Zyxel piacra dobta a Nebula-kompatibilis GS1915 sorozat legújabb kiegészítőjét

2022. szeptember 7. -

A Zyxel Networks új termékeket vezet be WiFi 6 Access Point és GS1915 sorozatán belül. A legújabb eszközök továbbfejlesztett hálózati megoldásokat kínálnak, lehetővé téve a kis- és középvállalkozások, iskolák és otthoni felhasználók számára a „Just Connect” csatlakozást a Nebula felhőalapú távfelügyeleti portáljához.

Tovább

A Zyxel bemutatta legújabb WiFi 6E hozzáférési pont sorozatát

2022. július 7. -

Az új WiFi 6E Boost hozzáférési pontok gyorsabb, alacsony késleltetésű és interferenciamentes WiFi-t biztosítanak szélesebb lefedettséggel, így tökéletesek a zsúfolt, nagy beépítettségű környezetben található iskolák és kis- és középvállalkozások számára.

Tovább

A Zyxel kampányt indít a hozzáférési pontok új sorozatának népszerűsítésére

2022. március 31. -

A Zyxel a közelmúltban új hozzáférési pont családot mutatott be a piacon, azzal a nem titkolt céllal, hogy felkavarja az állóvizet az IT-piacon. A termékek rövid időn belül bestsellerré váltak.

Tovább

A Zyxel új AP sorozatot dob piacra a UniFi alternatívájaként

2022. március 1. -

A Zyxel új hozzáférési pont sorozatot mutatott be, amely kompatibilis a legújabb WiFi 6 (802.11ax) szabvánnyal, és elsősorban kis- és középvállalkozások és szervezetek számára készült. A verhetetlen áron elérhető új hálózati eszköz sorozat minden olyan szolgáltatást és funkciót biztosít, amely a biztonságos üzleti hálózat működéséhez szükséges, beleértve a központosított, helyi és távoli konfigurációt és felügyeletet.

Tovább